Presse     Facebook     Søg

Matchvinder Boesen sparker Brabrand på tredjepladsen

  • Publiceret: Lørdag, 20. juni 2020 19:14
  • Skrevet af Brit Sørensen

650 Malthe Boesen scoring 180818 04Brabrand-spillerne var i dén grad klar til at underholde hjemmepublikummet på Brabrand Stadion, da mandskabet fra Aarhus Vest tog imod Boldklubben AVARTA lørdag eftermiddag til den første hjemmekamp i årets oprykningsspil – og den første hjemmekamp i hele tre måneder. Der gik da også kun et enkelt minut, før udeholdets målmand måtte hente bolden ud af netmaskerne, da Brabrands unge stortalent med Messi som sit store forbillede, Anton Søjberg, for tredje gang i denne sæson sparkede bolden elegant i mål direkte på frispark.

Blot 13 minutter senere gjorde Frederik Poulsen det til 2-0 til Brabrand, og således var der lagt op til en målrig affære i dagens kamp på Brabrand Stadion. Kampen tog dog lidt af en vending, da det pludselig i stedet blev udeholdets tur til at komme på måltavlen – og det endda to gange i træk lige inden pausen – da AVARTAs Emil Thomsen inden for fire minutter scorede til henholdsvis 2-1 og 2-2, hvilket blev pausestillingen.

Boesen scorede ved første berøring

I anden halvleg benyttede trænerteamet sig af en tredobbelt udskiftning med et kvarter tilbage for at få friske kræfter på banen, og angriber Malthe Boesen kvitterede kort efter at være kommet på banen for sin indskiftning med et flot mål til 3-2. AVARTA pressede på for en udligning, men det lykkedes ikke, og således blev Malthe Boesen med sit fjerde mål i denne sæson matchvinder i dagens opgør.

”Det er selvfølgelig aldrig sjovt at sidde på bænken som fodboldspiller – man vil selvfølgelig altid spille. Men sådan er vilkårene. Vi har et super godt hold, så der er kamp om pladserne. I stedet for at være muggen, når man ikke er med fra start, må man bare vise sit værd, når man får chancen,” lød det fornuftigt fra dagens matchvinder, der altså afgjorde kampen til Brabrands fordel kort efter at være kommet på banen.

”Det var jo nærmest min første berøring, efter at være kommet på banen, hvor jeg løber fri i dybden. Bolden blev egentlig spillet op til [Lasse] Møberg, som lader den gå, og så kunne jeg placere den i det lange hjørne. Det er selvfølgelig superfedt at komme ind og afgøre kampen. Det er jo sådan noget, man håber på – især som angriber.”

Brabrand er eneste ubesejrede hold i oprykningsspillet

Man har i dén grad kunnet se på resultaterne fra de to første runder i slutspillet, at der er stor forskel på holdenes både fysiske form og kampform oven på en alt for lang pause grundet corona-nedlukningen. Af de 12 hold, der spiller med i oprykningspuljen, er Brabrand IF faktisk det eneste hold, der har vundet begge sine to første kampe og dermed er ubesejrede i slutspillet.

Middelfart tabte i dag 4-2 hjemme til Vanløse, og således rykker Brabrand op på tredjepladsen i rækken med 35 point i alt og syv point op til Aarhus Fremad på andenpladsen. Endnu mere overraskende var det dog, at det ellers helt suveræne tophold FC Helsingør, der kun tabte en enkelt kamp i grundspillet og gik ind i oprykningsspillet med et solidt forspring, nu har tabt begge sine to første kampe i slutspillet og dermed har reduceret sit forspring til to point ned til Aarhus Fremad på andenpladsen. Der er derfor i dén grad budt op til en spændende afslutning på slutspillet, og selvom Brabrand IF ikke umiddelbart ligger til at tage årets eneste oprykningsplads, er det da glædeligt at se to Århus-hold i Top 3 i årets oprykningsspil.

Blod på tanden for at slå FC Helsingør

Som det eneste ubesejrede hold i slutspillet går Brabrand da også ind til næste spillerunde fuld af selvtillid, og eftersom FC Helsingør ser ud til at have mistet form og momentum, kan det da også få stor betydning, når Brabrand tager imod netop FC Helsingør på hjemmebane allerede på onsdag.

”Nu har Helsingør jo smidt point i begge kampe, så der begynder at være pres på dem. Det betyder da også, at det bliver en lidt sjovere kamp for os, end det ellers havde været. De kommer da helt sikkert til Brabrand og er nervøse for, om de vil tabe igen. Så vi har fået blod på tanden for at slå dem. Når det er så godt et hold med så godt et budget, så er det jo megafedt at være underdogs og vise, at man kan slå sådan et hold,” lyder det med ydmyg entusiasme fra dagens matchvinder Malthe Boesen.

Der vil atter være adgang for op mod 450 tilskuere til onsdagens kamp mod FC Helsingør, der spilles på Brabrand Stadion kl. 19:00. Kom gerne i god tid, og medbring en stol, hvis du vil være sikker på at komme ind.

FOTO: OLE NIELSEN

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media