Presse     Facebook     Søg

Søjberg: Middelfart er klart favoritter

  • Publiceret: Fredag, 18. september 2020 18:41
  • Skrevet af Christoffer Møller

Tom Sjberg 100819 002 copy 2Stort satsende Middelfart har fået en meget skuffende start på sæsonen. Brabrand har derimod vundet 4 point i de seneste 2 kampe. ”Middelfart er klart favoritter.” siger Tom Søjberg inden kampen. Foto: Ole Nielsen

Middelfart har frem mod sæsonen hentet flere spillere til, i håbet om endelig at kunne rykke op i 1. Division. Det har indtil videre resulteret i 3 nederlag i sæsonens 3 første kampe, med et mandskab der har spillet langt under det niveau, investeringerne i spillertruppen burde retfærdiggøre.


BIF kommer ind til dagens kamp med en fornuftig start. De første 3 kampe har kastet 4 point af sig, med den ene sejr spillet i hus hjemme på /domis Park Brabrand. 


Brabrandfodbold.dk hev fat i cheftræner Tom Søjberg, for at høre hans perspektiv på en noget anderledes sæsonopstart og lørdagens modstander Middelfart:

”Jeg er faktisk ret positiv over den måde og den evne spillerne har til at holde fokus, selvom vi laver rigtig, rigtig mange opgaver, som ikke har noget med fodbolden at gøre. For at drive det her og få det til at fungere, så er man nødt til at lægge en masse arbejde og energi i noget ved siden af fodbolden. Når vi spiller kamp, så kan spillerne godt holde fokus og det har jeg stor respekt for, det må jeg sige.”
”I forhold til pointene, så synes jeg vi har manglet lidt i vores to udekampe i forhold til at gøre tingene færdigt. Vi har manglet kvalitet til at lukke kampene i begge ender. Der har vi ikke endnu vist os fra vores bedste side.”


Om Middelfart er cheftræneren klar i mælet:
”Middelfart er klart favoritter, det er en svær kamp for os qua den økonomi de har smidt i klubben. Man kan vel sige at Middelfart og Aarhus Fremad skal bare op. En af dem bliver sorteper, så det bliver spændende at se hvem af dem, som smider oprykningen. Det betyder også, at der er et enormt tryk på dem, men også at vi får en svær kamp. Vi skal ramme vores absolutte topniveau, for at få point med fra kampen på lørdag.”


På papiret bliver det en svær kamp, mod et hold der ligger helt i toppen, når det kommer til budget.

Brabrand er yderligere udfordret ved at være uden et par af deres profiler til morgendagens kamp. 


Forhåbentligt får vi et BIF-hold at se, der har fundet den sidste kvalitet som Søjberg efterspørger. Hvis sidste hjemmekamp mod Thisted er nogen indikation, får vi under alle omstændigheder et sultent og aggressivt BIF-mandskab at se. Så er spørgsmålet om et selvtillidsramt Middelfart hold kan hamle op mod det.


Sidst vi havde Middelfart på besøg, blev det til en 2-0 sejr. Lad os håbe på en gentagelse.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media