• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Tabte 2 point i overtiden

Brabrand tog skærtorsdag imod Hvidovre. Brabrand var foran 2-0. I fuld kontrol lykkedes det alligevel at smide 2 point. Øv.

Stadion var klar til kamp, da Hvidovre besøgte Engdalsvej Skærtorsdag. Modstanderen er seneste hold, der har besejret Brabrand på Engdalsvej, idet Hvidovre vandt 1-4 sidste forår på banen. Der var derfor revanche til gode. 

Det var da også Brabrand, der sad på 1. halvleg. En god organisation og et godt tryk med bolden fik presset københavnerne. Brabrand fremtvang en masse standarder, og på flere af disse var Brabrand lige ved og næsten. Men det blev ved lige med og næsten.

Brabrand fortsatte dog ufortrødent, og satte sig på begivenhederne. Givetvis var Hvidovre mest på bolden, men det var Brabrand, der dikterede begivenhederne. Midt i halvlegen kom udbyttet så, idet Nichlas "Tunna" Knudsen fra distancen fyrede af. Gæsternes keeper fik fistet bolden på tværribben. Kenan Hajdarevic var først over returen, og pandede Brabrand føring. 1-0 til Brabrand ved pausen. 

2. halvleg var knapt begyndt før "Tunna" igen var på spil. Denne gang fyrede han af fra distancen med det kolde højre ben. Afslutningen strejfede en Hvidovre spiller og gik ind bag Oliver Korch i Hvidovre målet. 2-0 og fuldstændig i kontrol. 

Denne kontrol fortsatte helt til de 90. minutter var rundet. Brabrand havde endog mulighed for at udbygge føringen før tiden var gået. Ind i mellem havde gæsternes Rasmus Johansson fået marchordre.

Fodbold varer 90. minutter plus det løse, og det fik Brabrand at mærke denne eftermiddag. Et fuldstændigt ufarligt Hvidovre hold fik i det 91. minut lov at score ud af det blå, og igen i det 93. minut. 

Et komfortabelt Brabrand hold var nu i vildrede, og alle var som forstenede. Målene skal ikke yderligere uddybes, men en ting er sikkert - det er ikke den måde, man rykker op. En sikker 2-0 sejr blev forvandlet til et 2-2 resultat.....

Brabrand får dog allerede muligheden for at smage sejrens sødme i morgen 2. påskedag, hvor Dalum IF gæster Engdalsvej. Det sker kl. 14.00. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media