• Bliv sponsor slide
  • brabrandif 37 original
  • Slide
  • Malthe Boesen, Brabrand IF
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Vigtig sejr mod Marienlyst

Brabrand vandt Kristi himmelfartsdag 3-0 hjemme mod Boldklubben Marienlyst, og dermed bevarede Brabrand forspringet til Kolding og Avarta.

 

Der var mødt mange tilskuere op på Engdalsvej, og det dannede en flot kulisse i det danske solskinsvejr. Der var desuden indsamling til kunstbanen, der skal lægge bag Brabrand Hallen. Endskønt var der er i pausen en overrækkelse af en check på 839.000 kr. fra Brabrand Veteranernes Støtteforening til Brabrand Projekt Kunstbane. En fantastisk dag, der tilmed endte med Brabrand sejr.

Kampen startede i rigtig Brabrand ånd. Der blev lagt tryk på kedlerne og et godt fysisk pres udløste et hav af standardsituationer. På en af disse kom Daniel Lundholm højest og pandede Brabrand i front. 

Derefter var der lidt dødvande, men Brabrand havde ved Nichlas Knudsen muligheden for at bringe yderligere i front, men forsøget passerede forbi den ene opstander. Marienlyst kom bedre med og begyndte at spille det possesionspil, som de er så dygtige til, men Brabrand var gang på gang forpasselige og fik afvist. 

I det 35. minut fik Brabrand en håndsrækning, idet Nichlas "Tunna" Knudsen lavede en bro på Timmi Johansen fra Marienlyst. Johansen kvitterede med en høstning, og det betød marchordre. Brabrand en mand i overtal og kontrol. 

Der skete ikke yderligere inden pausen. 

Brabrand aftalte at fortsætte spillet. Det lykkedes ikke i starten, idet Marienlyst forsøgte sig det bedste de havde lært. Flere gange fik de iscenesat holdets helt store profil Esben Petersen. På en af disse brød han igennem og sendte et indlæg i panden på Anders Kolind, men Brabrands Mathias Rosenørn var klar og reddede flot hovedstødet. 

Et wake up call til Brabrand, der herefter satte trumf. Michael Kærgaard Pedersens satte sig igennem i højre side og sendte et tørt hug afsted. Sparket endte for poterne af Nichlas Knudsen, der blev overrasket og dirigerede bolden forbi mål, selvom der var frit mål.

I det 71. minut fik Kenan Hajdarevic muligheden og noget uselvisk serverede han bolden for fødderne af tilbagekomne Mikkel Ørbech, der kunne score sit første mål i Brabrand trøjen. I det 77. minut afgjorde Gökhan Tokay tingene ved at sparke kuglen i tomt mål. Godt til Gökhan, der ellers havde været inde i en måltørke. 

Med sejren stryger Brabrand 7 points foran Kolding i et giftigt oprykningsspil. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media