• brabrandif 34 original
  • Kampe i september 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

FC Sydvest 05 Tønder venter på regnvåd bane

  • Publiceret: Lørdag, 11. august 2018 13:26

Marcus scorer i Hirtshals web650Lørdag eftermiddag er Brabrands førstehold atter i aktion, når anden spillerunde af 2. division afvikles. Onsdagens pokalkamp – og ikke mindst den lange udebanetur til Hirtshals – sidder dog nok stadig i kroppen hos spillerne. Det må dog formodes også at være tilfældet for dagens modstander FC Sydvest 05 Tønder, der i deres pokalkamp onsdag måtte ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, før de kunne spille sig videre i turneringen.

Brabrands assistenttræner, Marc Højland Jepsen, udtaler om dagens modstander:

”Vi kender holdet som en ret kompakt enhed med en stram organisation. Det er både et dygtigt omstillingshold, og de er fine på standarder. Desuden har de en stor profil i Marco Hansen, der er dygtig til at brodere spillet sammen. Kampene mellem Brabrand og Sydvest har ofte været ret målfattige kampe, men pga. diverse nedrykninger og oprykninger er det vist fire år siden, vi har mødt hinanden, så det behøver ikke nødvendigvis være tilfældet i dag.”

Om det bliver en målfattig affære eller ej, vil tiden vise. Der er dog faldet en del nedbør sydpå i løbet af formiddagen, så en glat bane kan ske at få betydning for spillet i dagens kamp.

Issa 250Brabrand var som bekendt i Hirtshals onsdag aften, hvor det blev til en 9-0 sejr i 1. runde af DBU Pokalen - bl.a. på hattrick af Issa Kharoub (billede) og Marcus Sloth Jørgensen. I forhold til den kamp er Lasse Møberg tilbage i truppen. Ekstra positivt er det, at forsvarsspiller Daniel Lundholm også er blevet kampklar igen efter at have siddet ude med skade i hele sæsonopstarten.

N.B. Dagens kamp var oprindeligt fastlagt til at fløjtes i gang kl. 15:00 – grundet kø på motorvejen på vej mod Tønder, bliver kampen dog formentlig udsat til kl. 15:30.

Læs mere om Brabrand IF’s start på 2. division – bl.a med reaktioner fra Brabrand-spiller Simon Riis – på voresbrabrand.dk

Brabrand IF har udtaget følgende spillere til kampen mod FC Sydvest 05 Tønder:

30. Can Dursun

2. Tobias Olesen

4. Daniel Lundholm

7. Anton Søjberg

8. Marcus Sloth Jørgensen

9. Issa Kharoub

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

14. Lasse Møberg

17. Casper Lykke

19. Jacob Linnet

20. Malthe Boesen

23. Malteb Færge

1. Marc Højland Jepsen

Tekst & foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media