Presse     Facebook     Søg

2. division går direkte til slutspil

  • Publiceret: Mandag, 18. maj 2020 18:16
  • Skrevet af Brit Sørensen

650 jubel Kasper Andersen 091119 01

På dagens rækkemøde mellem Divisionsforeningen og de 24 klubber i 2. division blev der endelig fastlagt en plan for genoptagelsen af turneringen og afslutningen af sæson 2019/20. Planen forudsætter, at regeringen inkluderer ”ikke professionel idræt” i Fase 3 af genåbningen af Danmark efter corona-nedlukningen. Det bliver dog en kort affære for de 24 klubber, da det er blevet bestemt, at grundspillet fastfryses med den nuværende stilling, og der tages direkte hul på slutspillet, der skal finde én oprykker til 1. division samt fem nedrykkere til Danmarksserien med sidste spillerunde afviklet d. 5. juli.

Brabrand slutter dermed grundspillet på en tredjeplads i 2. division, Pulje 2 (Vest) og går således videre til oprykningsspillet med 29 point efter 17 spillerunder. Pointforskellen er to op til Middelfart Boldklub (31 point) på andenpladsen og ni (38 point) op til Aarhus Fremad på førstepladsen. Desuden går Thisted FC (28 point), AB Gladsaxe (27 point) og Jammerbugt FC (23 point) videre til slutspillet fra samme pulje.

Fra 2. division, Pulje 1 går FC Helsingør (44 point), Vanløse (30 point), Brønshøj BK (29 point), HIK (27 point), BK Frem (25 point) og BK Avarta (24 point) videre til oprykningsspillet. De seks hold fra pulje 1 og pulje 2 slås sammen til én stor pulje, hvor hvert hold spiller mod de seks hold fra den oprindelige pulje, som man ikke selv var en del af i grundspillet. I Brabrands tilfælde betyder det således tre hjemmekampe og tre udekampe mod de netop nævnte seks hold.

For yderligere uddybning af genopstartsplanen for 2. division henvises til denne artikel på Tipsbladet, der citerer dele af den netop udsendte pressemeddelelse. Vi arbejder naturligvis på at indhente reaktioner fra Brabrand IF truppen omkring denne nye situation.

Få overblikket over stillingen i 2. divisions grundspil HER.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media