Presse     Facebook     Søg

Brabrand-trup med ny hobby under corona-pausen

  • Publiceret: Fredag, 12. juni 2020 11:13
  • Skrevet af Brit Sørensen

650 Malthe Boesen 250818 05Det begynder for alvor at dufte af 2. division igen for Brabrand IF, der sparker slutspillet i gang i morgen, lørdag d. 13. juni kl. 15:00, mod BK Frem. Der er gået tre måneder, siden spillerne har været i kamp grundet COVID19, så oven på et underligt forår, der i stedet for et intenst kampprogram pludselig betød hverken kampe eller træning i flere måneder, glæder spillerne sig nu til at komme i gang og afslutte sæsonen ordentligt.

”Nu har vi trænet i lang tid uden helt at vide, om det overhovedet blev til noget med kampe. Så tror jeg bare, folk glæder sig til at komme ud og spille en kamp igen. Man kan træne nok så meget, men det er altid bare sjovest at komme ud og fyre den af i kamp. Vi har også kunnet mærke i den her uge, at folk har virkelig gået til den [til træning] og vil virkelig gerne spille på lørdag, så der kommer til at blive kamp om pladserne,” lyder det fra Brabrand IFs høje spydspids Malthe Boesen.

”Folk er villige til at give 110%”

De seks bedste hold i grundspillets Pulje 1 og 2 er nu blevet slået sammen til én stor pulje med 12 hold, hvor Brabrand inden første kamp ligger på en femteplads med 29 point. Der venter blot seks kampe i oprykningsspillet, og der er kun plads til én oprykker i år. Den plads er FC Helsingør med 44 point storfavorit til at tage. Selvom Brabrand IF altså i princippet ikke har så meget at spille for, fejler motivationen dog absolut intet.

”Der er noget med at tage en kamp ad gangen og så vinde alle de kampe, vi overhovedet kan. Sådan spiller vi altid – vi spiller altid for at vinde, så det er også det, det kommer til at handle om her i hvert fald. Folk er villige til at give 110%, ligesom de altid er, så det bliver superfedt,” udtaler Malthe Boesen.

Sammen om ny hobby

For et Brabrand-hold, der sætter socialt samvær i højsædet og netop var kommet hjem fra en god træningslejr i Tyrkiet, da de blev sendt på en ufrivillig corona-pause, er tiden uden for banen blevet brugt til at afprøve nye interesser – både alene og sammen på behørig afstand. Særligt én ting er blevet ret populært.

”Der er nogle af os, der er begyndt at fiske lidt – det har der jo været masser af tid til nu, hvor vi ikke har været så meget ude og spille fodbold. Vi har været gode til at lave noget andet sammen uden for banen. Generelt er vi mange, der ses uden for banen, og så har fiskning lige været noget, der har været sjovt at prøve i den her periode.”

Det er især hornfisk, der kommer på krogen, når Boesen og co. stævner ud fra Egå Marina i en jolle og begiver sig ud i Århus Bugten. Kommer der en ekstra stor en på krogen, ”tænder Danni (Daniel Lundholm) gerne op i grillen, og så spiser han den enten selv, eller vi spiser den sammen,” lyder det med grin i stemmen fra Brabrand-angriber Malthe Boesen, der forleden kunne hive en hornfisk på knap en meter i land.

Brabrand-spillerne sparker slutspillet i gang lørdag kl. 15:00 på udebane mod BK Frem. Husk endelig, at du altid kan se Brabrand IFs kampe LIVE på ekstrabladet.dk – med abonnement på Ekstra Bladet +. Køb abonnement på EB+ og se samtlige slutspilskampe LIVE eller on-demand.

Oprykningsprogram, Brabrand IF, forår/sommer 2020:

LØR 13.06.2020 kl. 15:00 Frem – Brabrand
LØR 20.06.2020 kl. 15:00 Brabrand – Avarta
ONS 24.06.2020 kl. 19:00 Brabrand – FC Helsingør
LØR 27.06.2020 kl. 13:00 HIK – Brabrand
ONS 01.07.2020 kl. 19:00 Brønshøj – Brabrand
LØR 04.07.2020 kl. 14:00 Brabrand – Vanløse

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media