Presse     Facebook     Søg

Brabrand-spillere i aktion ved traditionsrigt stævne i Bellevue

  • Publiceret: Fredag, 13. december 2019 14:06

Anton Sjberg 050918 04 6502. divisionsspillerne fra Brabrand IF har ganske vist sæsonpause fra deres sædvanlige trænings- og kampprogram. Men hvis du troede, de nyder tiden med at ligge på sofaen og spise pebernødder, tager du ganske fejl. Langt de fleste af spillerne er nemlig gennem hele vinterpausen i aktion ved diverse indendørsstævner landet over – og nu på søndag (15. december) kan de opleves i fuld aktion i Bellevue Hallerne i Risskov.

21 hold er tilmeldt stævnet, som har pengepræmier på højkant og samtidig tæller med i det samlede DM-regnskab, der fører til kåring af en egentligt Danmarksmester i indefodbold. MEN Brabrand-spillerne stiller ikke op som et samlet hold – såvel nuværende som tidligere spillere er derimod fordelt på fire forskellige firmahold, der altså kæmper mod hinanden. Derudover deltager andre af landets bedste indefodboldspillere.

Der er tale om et traditionsrigt stævne, der normalt arrangeres af DGL 2000 (Tilst), men da der manglede hænder til afviklingen, og stævnet derfor blev aflyst for ti dage siden, sprang Brabrand Fodbold i stedet til som officiel arrangør på initiativ af tidligere Brabrand-spiller og -assistenttræner Marc Højland Jepsen og hans kammerat Klaus Bilde, der er egentlig stævneleder. Bildes mor er indehaver af det Randers-baserede firma Gardin Lis, der er hovedsponsor for eventen, hvor der er 8.000 kr. og diverse gavepræmier på højkant.

Stævnet starter søndag kl. 10:30 og forventes afsluttet kl. 15:30. Første semifinale spilles kl. 14:44. Der forventes omkring 150-200 tilskuere til stævnet, så kig endelig forbi Bellevue Hallerne på denne tredje søndag i advent for at heppe på dine favoritspillere fra Brabrand Fodbold. Efter finalekampen kåres stævnets ”Bedste Målmand” og ”Bedste Spiller”.

Brabrand-spillerne (tidligere og nuværende) er fordelt på følgende hold:

Truenordic Sport: Simon Vesterbæk og Kasper Andersen

Grafisk ID: Simon Riis og Henrik Borup

Liiteguard: Christoffer Geertsen, Michael Pedersen, Lasse Møberg, Jesper Brinck, Rami Aymann og Anton Søjberg

Neoperl Nordic/Craft: Malte Færge, Lukas Enevoldsen og Marc Højland Jepsen

Se det fulde program for stævnet HER

Tekst: Brit Sørensen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media