Presse     Facebook     Søg

Krifa er ny storsponsor

krifa brabrand FB

Ny storsponsor for Brabrand Divisionsfodbold

Vores lokale fagforening og A-kasse Krifa har tegnet en 3 årig sponsoraftale med vores divisionshold. Et sponsorat som på mange måder sætter en ny standard inden for sponsorering i Brabrand, men også en aftale som afspejler de fælles værdier vi har.

Siden 2012 har Krifa haft hovedkvarter i Aarhus og i første omgang i postnummer 8220. Gennem 100 år er Krifa gået egne veje i en konservativ branche, med det overordnede formål at skabe bedre arbejdslyst for medlemmer og arbejdspladser i Danmark.

Thomas Eskildsen Marketingchef hos Krifa fortæller her om baggrunden for at indgå et længerevarende samarbejde med Brabrand: Brabrand har gang i et virkeligt spændende projekt, hvor også spillertruppen har båret et stort læs de seneste to år for at nå dertil hvor de er nu. Det vil vi gerne bakke op om, og hos Krifa ved vi om nogen, hvad god arbejdslyst betyder og derfor vil vi gerne honorere den store indsats og bakke op om den gode arbejdslyst hos divisionsholdet. Et element er at vores bidrag til genindførsel af kontraktfodbold, men der hvor vi ved, at vi kommer til at gøre en forskel er i det trivselsforløb vi har aftalt med holdet og hvor vi efterfølgende kommer til at dele erfaringerne i sponsornetværket.

I Brabrand Fodbold er vi glade for det nye samarbejde, ikke mindst fordi Krifa i hele processen har været aktiv i forhold til indhold og sammenspil i aftalen. Ud over en tydelig eksponering på Domis Park, indeholder aftalen følgende elementer:

- Månedens spiller sponsorat, med hotelophold for 2 personer i hver af de 8 måneder, hvor der er kampprogram.
- Årligt trivselsforløb / teambuilding arrangement for spillertruppen.
- Sponsorbesøg hos Krifa med fokus på Arbejdsglæde. 

Det er således et samarbejde, hvor der er en høj sammenhængskraft i ydelser på tværs - de 2 parter imellem -hvor en række kompetencer fra Krifa bringes i spil.

I kan læse mere om Krifa på www.krifa.dk

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media