Presse     Facebook     Søg

Hurtige sydkoreanere på menuen i Tyrkiet onsdag

  • Publiceret: Onsdag, 12. februar 2020 09:35
  • Skrevet af Brit Sørensen

Boesen i Tyrkiet 650

Brabrand-spillerne har efterhånden fundet sig godt til rette i Anatalya i det sydlige Tyrkiet, hvor både vejr og baner dog ikke lever helt op til forventningerne. Træningen har været både fysisk, intens og taktisk, og onsdag eftermiddag skal det hele testes af i en træningskamp mod det sydkoreanske mandskab Ansan Greeners FC, der til daglig spiller i den andenbedste række i hjemlandet og bl.a. har en målmand i truppen, der tidligere har vundet AFC Champions League, som er den asiatiske pendant til UEFA Champions League.

”Vi ved ikke så meget om vores modstandere, udover at de har et kæmpe hjemmestadion med plads til 35.000 tilskuere [se dagens modstander i videoen nedenfor]. Men vi havde efterlyst at få lov til at møde en modstander fra en helt fremmed kultur, og det har vi i dén grad fået. Umiddelbart må vi forvente af sydkoreanere, at de er lette, hurtige og bevægelige – så mon ikke de er hurtige med bolden,” lyder den umiddelbare vurdering fra cheftræner Tom Søjberg, der da også holder fokus for træningskampen udelukkende på egne evner og nogle af de allerede indøvede elementer fra træningslejren i Tyrkiet.

 ”Vi har stadig en del nye spillere i truppen og arbejder hele tiden på at få en bedre forståelse blandt spillerne på banen – både for nye og gamle spillere – for på den måde at få spillet til at flyde bedre. Vi er samtidig ikke helt i god nok form endnu, så vi skal have så mange som muligt ud at løbe og arbejde så hårdt som muligt for at komme i bedre kampform.”

Nye taktiske dimensioner skal i spil

På træningslejren i Tyrkiet er der dels trænet med fysik og intensitet, mens der også har været brugt tid på at indøve nye taktiske elementer, der skal bygge videre på holdets nuværende spil.

”Vi vil gerne kunne bringe nogle nye ting i spil og skal derfor arbejde på at udføre dem for at bringe os et skridt videre. Vi har været tilfredse med arbejdet hernede indtil videre og får nu mulighed for at blive skarpere på nogle af de nye elementer, så alle får bedre fat i det. Samtidig har vi nogle spillere, vi stadig ser an, og som også selv skal mærke efter og se, hvor de står i forhold til skader osv.,” udtaler Søjberg forud for dagens kamp, der spilles kl. 16:00 i Tyrkiet (kl. 14:00 dansk tid).

Nogle af de spillere, der især skal prøves af, er de to målmænd Mark Solis og Christoffer Kørschen, der begge er blevet opfordret til at vise sit bedste med henblik på at tilkæmpe sig en plads som ”den udvalgte” førstemålmand for Brabrand i forårets vigtige slutspil i 2. division. Begge målmænd får en halvleg hver i dagens træningskamp. Læs og hør mere om kampen om målmandsposten i denne artikel og i dette videointerview fra Tyrkiet med begge kandidater.

Brabrand IF har 17 spillere med på træningslejren – to spillere må dog sidde over dagens træningskamp grundet småskader (Anton Søjberg og Lasse Meyer). Truppen til kampen er som følger:

Mark Solis
Christoffer Kørschen
Thomas Viggers
Daniel Lundholm
Simon Vesterbæk
Rasmus Hoelgaard
Rami Ayman
Frederik Poulsen
Michael Pedersen
Lasse Møberg
Emil Nielsen
Kasper Andersen
Casper Lykke
Malthe Boesen
Henrik Borup

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media