Presse     Facebook     Søg

Ekstremt spændende kamp venter i Skive

Brinck i aktion web

Søndag venter endnu en vigtig kamp for Brabrand i NordicBet Ligaen, når holdet drager til Skive til en vaskeægte bundgyser mellem rækkens nummer 11 (Brabrand IF) og 12 (Skive IK). Med 10 point op til 10. pladsen, der kan sikre Brabrand overlevelse i den næstbedste række, vælger cheftræner Tom Søjberg dog ikke at fokusere på tabel og point.

”Vi har egentlig opgivet at kigge på tabellen – det har vi stort set ikke gjort siden efteråret. Vi kigger i stedet på, hvordan vi får det optimale ud af kampen – fx hvordan spillerne præsterer – og så evaluerer vi på det fra kamp til kamp. Når det så er sagt går vi selvfølgelig benhårdt efter at vinde hver gang,” lyder det fra Søjberg.

Brabrand har allerede været på besøg én gang i Skive i denne sæson. Den kamp blev et klart bevis på, at en kamp ikke er afgjort, før slutfløjtet har lydt. Brabrand formåede nemlig at vende kampen fra at være bagud med 3-1 til at vinde med 4-3 inden for den sidste halve time. Såvel Kenan Hajdarevic som Nichlas ”Tunna” Knudsen var målfarlige for Brabrand i den kamp, men ingen af de to er nu at finde i truppen. Der er dog stadig masser af spillere fra dengang, der dels husker den omtalte kamp, og dels husker hjemmekampen i Århus, hvor Skive drog hjem med en 3-0 sejr, så der er helt klart noget at revanchere for Brabrand i morgen.

Begge hold kommer da også til kampen med et par gode præstationer fra sidste weekend i bagagen. Mens Brabrand lige nøjagtig glippede det ene point i allersidste sekund i en målrig og velspillet kamp mod FC Roskilde, formåede et velspillende Skive-mandskab at få point med fra Vejle Stadion. Der er derfor på alle måder lagt op til en spændende fodboldkamp på Egeris Stadions bane 1, hvor kampen spilles kl. 13.45.

”Jeg forventer at se et rigtig stærkt Skive-mandskab, der har styr på sin defensiv. De gjorde det rigtig godt mod Vejle sidste weekend, hvor jeg faktisk syntes, Skive var det bedste hold,” lyder det afslutningsvis fra Tom Søjberg, der har udtaget nedenstående spillere til kampen.

Brabrand-truppen mod Skive IK, 25. marts 2018:

1. Daniel Vinjegaard (m)

30. Can Dursun (m)

2. Søren Bojsen

3. Lukas Enevoldsen

5. Jesper Brinck

7. Anton Søjberg

8. Michael Zacho

10. Mike Kaljo

11. Frederik Poulsen

12. Michael Pedersen

13. Thomas Viggers

14. Lasse Møberg

15. Tobias Olesen

16. Mads Schäfer Bak

17. Morten Gerster

18. Mikkel Ørbech

19. Jacob Linnet

23. Malte Færge

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media