• brabrandif 34 original
  • Kampe i oktober 2
  • brabrandif 39 original
  • AURA
  • brabrandif 37 original
  • brabrandif 40 original
  • brabrandif 38 original

Presse     Facebook     Søg

Brabrand STØTTER BRYSTERNE i lyserøde spillertrøjer

Brabrand IF STØT BRYSTERNE holdbilledeNår Brabrands 2. divisionsherrer løber på banen til efterårets sidste hjemmekamp på Brabrand Stadion d. 27. oktober, vil både spillere og omgivelser se en del anderledes ud, end de plejer. Klubben bruger nemlig kampen som anledning til at skabe en lyserød event, der skal sætte fokus på og indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses kampagne STØT BRYSTERNE.

Brabrand-spillerne vil til kampen spille i lyserøde trøjer, som umiddelbart efter det afsluttende kampfløjt sælges ved en auktion. Hummel har doneret trøjerne til kampagnen, og Brabrands hovedsponsor, AURA Energi, donerer 5 kr. pr. tilskuer, der dukker op til kampen. Den lokale bager, Hartmeier Bageri, leverer desuden 100 stk. lyserøde muffins, der sælges til fordel for den gode sag, mens også kaffesalg på dagen vil være med til at indbringe penge til STØT BRYSTERNE.

”Vi glæder os rigtig meget til kampen. Vi spillere synes jo bare, det er sjovt, når der sker noget anderledes, og så er det selvfølgelig et formål, vi alle sammen kan forholde os til. Min familie har allerede sagt, de vil komme og give et bud på min trøje. Jeg håber, der bliver rift om den, og at der kommer mange tilskuere, så vi kan indsamle et fint beløb til Kræftens Bekæmpelse,” lyder det fra holdets anfører Jesper Brinck.

Initiativtager bag eventen er 2. divisionsholdets holdleder og kommunikationsansvarlige, Brit Sørensen Onwumelu, der i samarbejde med tre andre frivillige i Kræftens Bekæmpelse arrangerede en stor Lyserød Lørdag-kampagne i Århus i 2010, som indbragte 76.000 kr. til STØT BRYSTERNE.

”Jeg har været frivillig i Kræftens Bekæmpelse i mange år, så det er selvfølgelig en sag, der står mig meget nær. Jeg har haft idéen til denne event længe og er glad for, at jeg nu kan leve den ud sammen med Brabrand IF. Det giver os samtidig en mulighed for at vise fans og sponsorer, hvad vi også kan – selvom vi ikke er så stort et brand som nogle af de andre sportsklubber i Århus,” udtaler Brit Sørensen Onwumelu om initiativet.

Brabrand spiller på dagen mod FC Sydvest 05 Tønder, der pt. ligger andensidst i tabellen, mens Brabrand selv ligger på fjerdepladsen og arbejder målrettet på at spille med om oprykningspladserne til 1. division i foråret. Kampen fløjtes i gang kl. 14:00.

Ved spørgsmål og yderligere informationer, kontakt Brit Onwumelu på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto: The Blue Room

Flere nyheder

01-11-2019
Stor usikkerhed om Brabrand-truppen mod VSK
27-10-2019
Frustrerende nederlag i Gladsaxe
27-10-2019
Spændende men svær opgave i Gladsaxe
19-10-2019
Fabelagtig sejr over puljens stærkeste mandskab
18-10-2019
Regn kan få afgørende betydning for topopgør
12-10-2019
Brabrand solidt tilbage på sejrssporet
12-10-2019
I dag skal det hele falde på plads i Tønder
05-10-2019
Effektiviteten manglede mod Næsby
04-10-2019
Der er ekstra pres på mod et bundhold
28-09-2019
Mål-show mod frembrusende nordjyder

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media