Flot slutspurt sikrede 4-3 sejr i Otterup

Brabrand var nede med 2 med et kvarter igen men satte for alvor slutspurten ind.

Efter en første halveg som mest af alt mindede om en rigtig sommerkamp begyndte spillet langsomt at flyde bedre for Brabrand-holdet der dog uden at toppe nåede at hente alle 3 point på Fyn.

Lukas Harder bragte hjemmeholdet foran efter 25 minutters spil mens Anis Cengic øgede til 2-0 efter en flot detalje efter 37 min. Brabrand svarede dog hurtigt tilbage og fik reduceret 8 minutter efter da Steffen Sørensen flugtede et godt indlæg fra Brabrands venstreside ind tæt under mål. Dermed kunne Brabrand på trods af en tam første halveg gå til pause med fornemmelsen af at kampen bestemt ikke var ovre endnu.

2. halveg startede dog med endnu en dukkert da Otterups topscorer Martin Lund i to omgange fik skovlet bolden forbi Lasse Borg i buret, og herfra så kampen ud til at være afgjort. Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage men i det 76. minut sendte Brabrands venstreside endnu en sukkerbold ind i hovedet på Nicolai Johansen som sendte et godt hovedstød afsted mod mål. Keeperen fik imidlertid viftet bolden på stolpen, men Johansen var hurtigt over riposten og kunne nemt sende bolden i nettet.

Herfra virkede Brabrand tændte og bare 5 minutter efter sendte Lukas Enevoldsen, som var smidt frem i angrebet, bolden i nettet efter endnu et godt fladt indlæg fra venstre. Brabrand var dog ikke færdige endnu og 6 minutter før tid forsøgte Nick Drachmann sig med et hårdt, fladt skud fra distancen. På trods af at skuddet sad lige på Otterup-keeperen formåede denne dog ikke at holde bolden ud at netmaskerne, da han helkiksede aktionen og bolden kunne trille langsomt i mål.

Dermed kunne Brabrand for anden kamp i træk sætte 3 streger på kontoen, og på trods af en til tider, ikke særligt velspillet kamp fik selvtilliden og moralen endnu et kæmpe boost opad. God fight og vilje da det gjaldt.

Næste kamp er lørdag hvor FC Skanderborg, med den tidligere Brabrand-træner Claus Christiansen i spidsen, gæster Brabrand Stadion til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor der vil blive gået benhårdt efter endnu 3 point så den genvundne 3. plads forbliver i Brabrand.

OTTERUP - BRABRAND 3-4 (2-1)
1-0 Lukas Harder 25'
2-0 Anis Cengic 37'
2-1 Steffen Sørensen 44'
3-1 Martin Lund 52'
3-2 Nicolai Johansen 76'
3-3 Lukas Enevoldsen 81'
3-4 Nick Drachmann 84'