Presse     Facebook     Søg

Interview med Søjberg fra Ligabold

Brabrand-træner, Tom Søjberg, blev interviewet efter sæsonens sidste kamp. Læs hans reaktioner på opgøret her.

Hvad er din reaktion ovenpå sidste runde?
- Stor tilfredshed med, at vi sikrede os 3. pladsen i sidste spillerunde. Vi har kæmpet hårdt for det og når sæsonmålet i sidste runde. Bare perfekt start på sommerferien. - Vi vidste at Svendborg var stærke hjemme og formentligt ville kunne få minimum uafgjort imod Blokhus FC. Så vi skulle til Varde for at vinde. Og Varde spillede frisk til og udfordrede os. Men vi udnyttede enkelte usikkerheder i deres forsvar og kom hurtigt foran. Herefter voksede Varde, indtil vi igen fik fokus tilbage og lukkede kampen. Vi har været gode til at bringe lige nøjagtigt det, som skal til, for at vinde den enkelte kamp.

Vi startede med 3. pladsen i vinter. Flot resultat og godt præsteret af Lars Lundkvist og spillerne. - Vi skiftede herefter spillestil og mistede så Jimmy Brochmann og Frank Winding, netop som vi skulle starte turneringen. 2 overordentligt vigtige spillere for os, når vi gerne ville have bolden mere.. Men vi valgte, ikke at hente nye ind og spille igennem, med dem som vi havde på daværende tidspunkt. - Jeg syntes at det var modigt, at fastholde implementeringen af vores nye spillestil, selvom 2 af omdrejningspunkterne var væk. Men spillerne var med på den og set i det lys, er det bare så fedt at vi kører 3. pladsen hjem. Så kæmpe tillykke til spillerne, trænerteamet og ledelsen.

Hvordan vurderer du modstanderen efter mødet?
- Varde har rigtigt mange unge spillere og er for grønne til 2. division. Deres åreladning af spillere af 2 omgange skal bevirke en nedrykning. De spiller godt og frisk til ude på banen. Men er dog udfordret lidt i bagkæden. De må en tur i DS. Vi håber, de snart får bygget et godt hold op og vender tilbage til 2. division igen.

Er der nogle spillere som du vil fremhæve efter kampen?
- Lasse Borg står en god kamp og hiver et vigtigt straffe på det rigtige tidspunkt. Og så må jeg bare konstatere at Nick Drachmann kan være en af modstandernes vigtigste spillere, for senere i kampen, at være en af vores vigtigste spillere. Uden ham, tror jeg ikke, vi havde tippet kampen tilbage på vores hænder. Nicolai Johansen og Sebastian Pingel gjorde det ligeledes godt og scorede begge.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media