Presse     Facebook     Søg

Brabrand mister topscorer og profil

Kenan Hajdarevic, Brabrand (Foto: BS Sports & Media)

Det er svære vilkår at drive et hold i landets andenbedste række med et beskedent budget. Det må Brabrand i den grad sande i disse dage, hvor flere spillere allerede har forladt klubben grundet økonomi – og nu er turen desværre kommet til klubbens topscorer Kenan Hajdarevic, der ganske enkelt har fået et tilbud (fra en unavngiven klub), som Brabrand ikke kan matche.

”Kenan var en stærkt medvirkede faktor til, at vi rykkede op, og et af vores trumfkort til at BLIVE i NordicBet Ligaen. Han har knoklet for peanuts og har udviklet sig hos os og ikke mindst genfundet glæden ved at spille fodbold. Men vi respekterer samtidig Kenans valg og ønsker ham alt det bedste fremover,” lyder det fra en ærgerlig cheftræner, Tom Søjberg, der nu har godt et døgn til at finde en ny angriber, inden transfervinduet lukker i.

”Vi er selvfølgelig trætte af, at det sker så sent, men Kenan har fortjent igen at leve af at spille fodbold – så ingen bad feelings fra vores side. Vi må rykke sammen og skabe noget unikt i foråret og i stedet glæde os over, at vi igen sender spillere afsted, der kan leve af fodbold. Noget må vi da gøre rigtigt. Det bliver dog lidt sværere med Kenan ude af billedet, men jeg tror på mine spillere og vil presse dem til det yderste for at forløse deres potentiale,” slutter Tom Søjberg.

Kenan Hajdareviv kom til Brabrand i april 2016 og har siden spillet 45 kampe og scoret 23 mål. Inden da spillede han 45 Superliga-kampe for henholdsvis AC Horsens og SønderjyskE.

Som tidligere annonceret har Brabrand fået følgende tilgange i løbet af vinterpausen: Can Dursun (målmand), Michael Zacho, Lasse Møberg og Frederik Poulsen.

Afgange: Kenan Hajdarevic, Mathias Rosenørn, Nikolaj Køhlert, Nichlas Knudsen, Mikkel Buur og Mads Rosenberg.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media