Ærgerligt nederlag mod Middelfart

• Skrevet af Christoffer Møller

EOS600D 32535 copyMiddelfart udnyttede først skidt forsvarsspil og senere en kontrascoring til at grundlægge deres 2-0 sejr i 1. halvleg på /domis Park.       Foto: Henrik Andersen

Fynboerne kom ind til dagens opgør med 3 nederlag i bagagen, men viste fra start at de var opsatte på at vende den dårlige sæsonstart. De pressede Brabrand højt på banen, hvilket gjorde det svært for BIF-spillerne at finde melodien de første 10 minutter. Herefter lagde Middelfart sig lidt længere tilbage i deres pres og det åbnede op for at Brabrand kom mere på bolden.
Det medførte kampens første mulighed, som tilfaldt Frederik Poulsen. Efter et par gode kombinationer ind over midten af banen, blev Poulsen spillet på tværs af feltet, men kantspilleren missede desværre et skridt med bolden ved sine fødder og Middelfart-forsvaren fik ham presset til en afslutning, som målmanden nemt kunne tage sig af.

2 minutter senere var den gal i den anden ende.

Et målspark blev forlænget og sendt ned i bagrummet og lidt tøvende forsvarsspil gjorde, at Middelfarts Peter Kristensen kunne løbe bolden op og stryge lige ned mod Christoffer Kørschens mål og udplacere BIF-keeperen.

Kampen fortsatte med at være meget lige og efter en halv times spil blev Malte Boesen sendt i dybden ned mod målet, men angriberen blev desværre fanget af en forsvarsspiller og chancen løb ud i sandet.
Brabrand forsøgte fortsat at presse på for en udligning. Det gjorde, at de efter knap 40 minutters spil blev fanget i ubalance efter et boldtab. Middelfart udnyttede kontramuligheden i BIFs højreside og fik sendt et indlæg i feltet, der efter et par missede afslutninger, blev spillet lige for fødderne af Peter Kristensen, der sikkert kunne sparke sit andet mål i kassen.

Brabrand vat tæt på at svare hurtigt igen, men Frederik Poulsens afslutning foran mål gik desværre forbi og BIF måtte gå til pause bagud 2-0.

I 2. halvleg lagde Middelfart sig længere tilbage på banen og overlod initiativet fuldstændig til BIF. Viggers, Linnet og Kasper Andersen kom alle til muligheder, men ingen af dem kunne få bolden i nettet og Brabrand forblev uden mål, i en 2. halvleg hvor Middelfart må have følt de havde fin kontrol over tingene.

Endnu en gang må Brabrand ærgre sig over den sidste manglende skarphed i begge ender af banen.

På den positive front, fik BIFs nye midtbanespiller Mahmadou Conte debut for Brabrand. Fra sin 6’er position fik han fordelt boldene flot og vundet sin del nærkampe. En rigtig flot debut for en spiller der kan vise sig at blive en vigtig brik for holdet.

Apropos vigtige brikker, var Brabrand i dagens opgør uden deres faste midtstopper Daniel Lundholm, mens både anfører Michael K. Pedersen og Kenan Hajdarevic også var ude med småskader, hvilket tvang BIF til at lave en formationsændring til dagens kamp.

Efter kampen var det også en skuffet Tom Søjberg, der følte kampen sagtens kunne have fået et anderledes udfald:
”Jeg synes vi starter rigtig fint, kampen ser god ud til at starte med. Så sover vi lidt ved det ene mål og det gør at kampen tipper. Jeg synes Middelfart bliver væsentlig bedre derfra, får mere plads, mere overskud. Kontraen til 2-0, den er træls. Jeg synes den er til at læse, hvor de vil have boldene hen og jeg synes ikke vi får tidligt nok læst, hvem der skal gøre hvad og jeg synes der er en 3-4 situationer der er identiske. Det får vi så justeret i 2. halvleg, men vi mangler sgu noget”.
”Jeg synes det så godt ud med formationsskiftet, alt kører, godt styr på det og så lige pludselig, som jeg vil vurdere det, er der nogen der træffer forkerte valg og bliver ikke afstemt. Da de så scorer synes jeg, som sagt, kampen tipper lidt. Havde vi scoret først var det nok gået den anden vej”.

Næste gang går turen til Østerbro og B93, hvor BIF skal forsøge at hente 3 point med hjem fra sæsonens længste udebanetur. Det foregår lørdag d. 26/09 klokken 15.