Defensiv og dødbolde gav BIF sejren

EOS600D 31141En bundsolid Brabrand defensiv blandet med farlige indkast, var med til at give BIF en 2-0 sejr i hjemmepremieren på Brabrand Stadion.

Et flot opbud af tilskuere, alle siddende af hensyn til Corona retningslinjer, var mødt op på et solrigt Braband Stadion for at se BIFs første hjemmekamp.

BIF skulle revanchere sidste weekends skuffende 2-1 nederlag, i Næsby, i dagens kamp og viste sig fra første fløjt at være aggressive og sultne efter de 3 point.

De første 10 minutter blev Thisted presset hårdt tilbage på banen og specielt i BIFs højre side kom man flere gange igennem og blev farlige mod Thisteds mål.

Det var dog et indkast fra modsatte side, der fik BIF på måltavlen efter blot 12 minutters spil. Et langt indkast i feltet fra Kasper Andersen, blev forlænget af Daniel Lundholm og på bagstolpen dukkede Frederik Poulsen op og kunne sparke Brabrand foran med 1-0.
BIF fastholdt presset umiddelbart efter scoringen, men fra det tyvende minut fik Thisted spillet sig ind i kampen.
De fik indledt et pres og BIF var pludselig reduceret til at sparke bolden væk i bagkæden. Gæsterne blev dog kun for alvor farlige en enkel gang på en stor hovedstødschance, der tog ydersiden af stolpen og gik forbi. Herfra fik Brabrand igen styr på spillet og kunne uden problemer gå til pause med 1-0 føringen i behold.

BIF startede egentlig 2. halvleg rigtig fint, men efter 51 minutter røg Thisted igennem i deres venstreside og havde pludseligt frit løb mod mål, men en god redning af en stærkt spillende Christoffer Kørschen afværgede chancen.

Herefter blev det mere fight end kønt spil, med et Thisted hold der skulle jagte en udligning, men mest lignede et hold der ikke var i stand til at gøre noget med bolden, når de havde den.

Hele vejen rundt viste BIF-spillerne fornem vilje og fight, bedst manifesteret ved et par seriøse herretacklinger fra både Michael Pedersen og Thomas Viggers.

BIF fik i det 82. minut endegyldigt lukket kampen med deres scoring til 2-0 og endnu en gang skulle Kasper Andersens lange indkast være en hovedingrediens i scoringen. Andersen kastede bolden i feltet og efter lidt klumpspil, dumpede den ned for fødderne af en utrættelig Jacob ”Lenny” Linnet, der tog et træk ind i banen og med et fremragende spark, lagde bolden over i det lange hjørne.

Herfra kørte Brabrand stilsikkert sejren hjem.

Efter kampen var det en glad cheftræner, brabrandfodbold.dk fik fat i:

”Enormt forløsende. Alt det hårde arbejde vi ligger og laver ved siden af fodbolden, bliver kanaliseret ind i holdet i dag. Vi gør dét ekstra for hinanden, spillet bliver ikke altid kønt, men vi får det sgu løst. Vores spirit i dag er fantastisk”

En rigtig arbejdssejr for BIF, der afslutter en god uge med en 4-0 sejr i pokalturneringen tirsdag og så kom tilbage på sporet i ligaen med dagens sejr.

BIF spiller næste gang søndag d. 13/09 ude mod Holstebro med kampstart klokken 13:00.